Skip to content

Més de 530.000 persones van vore À Punt el 31 de desembre

02/01/2020
Eugeni Alemany, Carolina Ferre - À Punt campanades
Comarca: València

Segons Kantar Media, la televisió pública valenciana À Punt va obtindre el 31 de desembre un 4,1% de quota de pantalla (l’any passat va ser del 2,8%). Segons estes dades, el minut d’or va ser a les 23:54 hores, arribant al 8,9% i 154.000 espectadores.

À Punt va tornar a triar Eugeni Alemany i Carolina Ferre per a presentar el programa especial de les campanades. Este espai va ser el més seguit del dia obtenint un 7,3% de quota i arribant a 230.000 persones. En el moment de les campanades À Punt va ser la quarta televisió més vista a la Comunitat Valenciana.

A més, À Punt NTC migdia va obtindre el 8,3% i 103.000 espectadors. I el dia 1 de gener este espai va arribar al 8,5% de quota. Per la seua banda, el missatge del president de la Generalitat arribà a un 6,3% de quota de pantalla (36% de la província d’Alacant, 14% de Castelló i 50% de València).

A destacar el creixement de l’audiència a Alacant, on la quota s’ha duplicat, i a Castelló, on ha pujat més d’un 77%.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.