Skip to content

Setmana Cultural Falla Veneçuela

12/02/2020
Setmana Cultural - Falla Veneçuela
Comarca: València

La setmana passada tingué lloc la Setmana Cultural de la Falla Veneçuela i Adjacents. El lema triat per a esta edició va ser “La Vene i les tradicions valencianes”.

Les activitats començaren el dia 7 a les 20:30 hores i s’inaugurà una exposició.

El dissabte hi hagué una jornada de portes obertes des de les 12:00 al casal d’esta comissió. I de vesprada celebraren la “Declamació en llengua valenciana”, seguida de la presentació dels esbossos dels que seran els monuments de 2020. Un sopar i monòleg posaren punt i final a la jornada.

I per a acabar esta edició de la Setmana Cultural de la Falla Veneçuela i Adjacents, el diumenge 9 hi hagué una partida de pilota valenciana als carrers del barri des de les 11:00 hores, tant de majors com d’infantils. Ball, música i un dinar completà el matí. La setmana cultural es tancà al voltant de les 18:00 hores.

Programa de la Setmana Cultural de la Falla Veneçuela i adjacents:

Divendres 7 de febrer:

20:30 Inauguració

Dissabte 8 de febrer:

* 12:00 Portes obertes

* 17:30 Declamació en llengua valenciana

* 20:00 Presentació esbossos dels monuments 2020

* 22:00 Sopar

* 23:00 Monòleg

Diumenge 9 de febrer

* 11:00 Partida pilota al carrer

* 13:30 Ball i música valenciana

* 14:30 Dinar

* 18:00 Tancament de la Setmana Cultural

Setmana Cultural - Falla Veneçuela

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.