Skip to content

“La Santa Verbena” torna a Russafa

05/03/2020
La Santa Verbena

El barri de Ruzafa tornarà a acollir una nova edició de la coneguda com “La Santa Verbena”, una iniciativa en la qual celebren la seua revetla de manera conjunta les comissions de les falles Clero, San Valero i Cura Femenía (Noscarmientas).

Esta decisió d’unir esforços es va iniciar l’any 2012, i va servir d’iniciativa pionera per a compartir revetles i arribar a més públic.

Davant esta novena edició de “La Santa Verbena”, el president de la Falla San Valero, Santiago Serrano, ha indicat que “l’èxit de la convocatòria resideix en el bon ambient que genera la revetla i les ganes que tenim tots de gaudir d’una gran nit. No es treballa amb un altre objectiu: cal passar-ho bé i fer que la gent gaudisca”.

Per part seua, el president de la Falla Clero, Javier Sanz, explica que “es treballa molt en equip i ajuntant a persones de les tres comissions, que ens sentim com una. Hem generat una gran família amb molta complicitat entre tots”.

Finalment, el president de Noscarmientas, Jaume Bronchud, ha indicat que “s’ha generat ja un públic seguidor, fidel, que busca cada any esta revetla. Este i no un altre és l’èxit d’una festa que no té major pretensió que ser una festa, els nostres parroquians”.

Per a anotar

Per a aquelles persones interessades en esta nova edició de “La Santa Verbena 2020”, la cita és el dissabte 7 de març a les 23.00 hores al Carrer Carlos Cervera (entre Carrer Russafa i Carrer de Doctor Serrà).

Allí, la Orquesta Sideral posarà la música i la ONG Controla Club aprofitarà per a informar sobre els avantatges del consum responsable en Falles. El hastag per a seguir esta revetla és #LSV.

Print Friendly, PDF & Email