Skip to content

Quart i Palomar proclamà a les seues Falleres Majors

05/11/2019
Falleres Majors 2020 Falla Quart i Palomar
Comarca: València

La Falla Quart i Palomar va celebrar l’acte de proclamació de les seues Falleres Majors 2020 el passat 19 d’Octubre en el casal de la comissió.

L’acte de proclamació de la Fallera Major Infantil 2020 va estar precedit d’una actuació musical a càrrec de membres de la comissió infantil. Tot seguit va ser proclamada Àfrica Rodrigo Usano. El president infantil, Álvaro Herrero Iniesta, li va fer lliurament del quadre acreditatiu.

En el mateix dia es va proclamar, per aclamació, Fallera Major 2020 a Carla Juliá Fernández. També se li va entregar un quadre acreditatiu per part, en este cas, del president de la comissió, Roberto Tebar Leal.

Les noves falleres majors de Quart i Palomar van tindre ocasió de dirigir unes paraules a les persones assistents.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.