Skip to content

Proclamació de les Falleres Majors de València 2020

21/10/2019
Proclamació Falleres Majors de València 2020
Comarca: València

El passat dijous 17 el protocol faller tornà a escenificar este solemne acte de la proclamació de les Falleres Majors de València, on els temps i les formes recorden actes i emocions d’anys anteriors.

D’esta manera, les Corts d’Honor pujaren per l’escalinata, imponent i més encara en este acte. També la Reina de les Festes de Castelló, Carmen Molina Ramos, i la Bellea del Foc de les Fogueres d’Alacant, Isabel Bartual Fernández. I també les màximes representants de la festa fins ara, Marina Civera Moreno i Sara Larrazábal Bernal. I totes preparades, feren aparició les noves Falleres Majors de València, Carla García Pérez i Consuelo Llobell Frasquet.

Com és tradicional, reberen a les falleres l’acalde, Joan Ribó, i el President de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset. Com a novetat de l’acte d’enguany, la intervenció de les Falleres Majors, les quals pronunciaren breus discursos per primera vegada en la història, i on pogueren agrair al jurat la seua confiança en elles i a les seues famílies el seu suport.

Una volta acabat l’acte oficial de proclamació de les Falleres Majors de València, estes passaren al Saló de Cristall. Allí, i també com és tradicional, es va entregar a les Falleres Majors 2020 els tradicionals “Alfabeguers” fets per Xavier Claur.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.