Skip to content

Maria Esteve rebrà el Premi de les Arts Vicente Monfort

04/02/2020
Maria Esteve - Premi Vicente Monfort
Comarca: València

La Falla Passeig Albereda – Avinguda de França, ha anunciat que l’actriu Maria Esteve Flores és la guanyadora del Premi de les Arts Vicente Monfort en la seua 7a edició. 

El jurat afirma que l’actriu “per mèrits propis la fan mereixedora d’esta distinció en el panorama cultural”.

Va presidir este jurat Manuel Cabrera Faus, president de la comissió,  i va estar integrat per Eva Vizcarra, productora audiovisual; Juan Bosco Miquel, faller de gran trajectòria; Salvador Mora, director mèdic de Vivanta Eixample i Vivanta Torrent; Marieta Monfort, germana de Vicente Monfort.

La Gala de lliurament del Premi dels Arts Vicente Monfort a Maria Esteve tindrà lloc en el Casal de la comissió, el divendres 6 de març a les 20:00h.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.