Skip to content

Les llums de Cuba – Puerto Rico guanyen el primer premi

07/03/2020
Llums Cuba - Puerto Rico
Comarca: València

La comissió de la Falla Cuba – Puerto Rico ha tornat a triomfar en el concurs de carrers il·luminats. La proposta d’enguany és ‘evoLUzión’ i és obra de l’empresa andalusa Ximenez Group.

Lluny queden els muntatges monumentals i gegants de fa uns anys que omplien el barri de Ruzafa d’espectaculars propostes audiovisuals i, també, aglomeracions que superaven la capacitat dels seus carrers.

En esta ocasió estes llums representen tres parts de la festa important per a esta comissió, com són la pròpia Falla, les llums i la seua Llibret.

Segons els autors “fon estos conceptes en un només, al mateix temps que al·ludix a la temàtica principal de la falla gran, que homenatja a alguns dels materials imprescindibles en la confecció tèxtil faller”. Entre estos materials es troben fils, rodets i també agulles.

Podem vore 78 arcs on predominen els colors blanc, blau i rosa, configurant 298.000 punts de llum led.

En segona posició ha quedat la proposta de la Falla Sueca – Literat Azorín i la seua ‘Colorines’, també obra de Ximenez Group. En esta ocasió són 30 els arcs que formen la seua il·luminació i 110 projectors i una portada. En este cas hi ha 238.000 punts de llum també led.

Finalment, la Falla Av. Malva-rosa – Antonio Ponz Cavite obté el tercer premi; Falla Cadis – Els Centelles el quart; en cinquena posició Falla Carretera Malilla – Enginyer Joaquín Benlloch; i la Falla Cuba j Literat Azorín obté el sisé premi.

En la categoria B: primer premi falla Duc de Gaeta – la Pobla de Farnals. El segon premi ha ha sigut per a Císcar – Borriana; el tercer premi per a Pius XI – Fontanars dels Alforins. En quarta posició queda Ferros – Juan Bautista Perales; el cinqué premi és per a Mestre Gozalbo – Comte d’Altea; En sisena posició queda Lo Rat Penat; la falla Doctor Serrà – Carlos Cervera s’emporta el seté premi; el huité premi és per a Gayano Lluch; i en novena posició Jerònima Gal·lés – Litògraf. Pascual i Abad; en desena posició Isabel La Catòlica – Ciri Amorós; en onzena posició queda Mercat de Russafa; i en dotzena posició queda Luis Lamarca – Velázquez.

Print Friendly, PDF & Email