Skip to content

Estes s贸n les restriccions a la circulaci贸 per falles

25/08/2021
restriccions circulaci贸 falles - restricciones circulaci贸n fallas
Comarca: Val猫ncia

L’Ajuntament de València ha fet públiques les restriccions a la circulació a la zona centre de la ciutat pels diversos actes de falles. Estes restriccions o prohibicions no afecten als autobusos urbans, taxis, vehicles de servici públic, d’emergència, autoritzats i residents. A més, els vehicles de càrrega i descàrrega podran circular per esta zona de 06:30 a 12:00 hores.

Restriccions a la circulació del 2 al 6 de setembre  per falles

D’esta manera, des de les 16:00 hores del 2 de setembre fins les 04:00 hores del dia 6 no es podrà circular per la zona acotada. Esta zona restringida és el perímetre format per la marginal dreta de l’antic llit del Túria (des del pont de les Glòries Valencianes fins la plaça Amèrica) i les grans vies (inclosa la plaça d’Espanya i els passos inferior de Petxina).

Depenent de les necessitats, també es podrà tallar al trànsit rodat els diversos accessos cap al centre de la ciutat. I ací es troben els accessos des de Pérez Galdós, Giorgeta, Peris i Valero, Jacinto Benavente, plaça de Tetuan, pont del Real, General Elio, avinguda d’Aragó, pont d’Aragó, avinguda de Tirso de Molina, Albereda i l’accés al túnel de l’avinguda de les Corts Valencianes en sentit cap a l’avinguda de Pius XII.

Càrrega i descàrrega

En el cas del trànsit destinat a la càrrega i descàrrega es podrà circular per la zona restringida de 06:30 a 12:00 hores. Serà necessari acreditar davant la Policia Local, quan es demane, l’adreça del subministrament. En este cas es presentarà un albarà o qualsevol altre document que acredite l’activitat.

Residents

Quant a les persones residents dins de la zona restringida només serà necessari mostrar el DNI. També es podrà presentar el permís de circulació o targeta de permís de circulació per a carrers per a vianants. Igualment, serà possible mostrar un rebut d’impost de béns immobles o lloguer al seu nom que acredite esta residència.

Estacionament

Finalment, l’Ajuntament informà al voltant de l’estacionament en els dies de celebració de les falles.

En este sentit, no es podrà estacionar des de les 22:00 h del 31 d’agost fins les 04:00 h del dia 6 de setembre en estos carrers (llevat d’autorització expressa): plaça de l’Ajuntament, carrer de Xàtiva (des del passeig de Russafa fins a la plaça de Sant Agustí); carrer de Roger de Lauria (des de la Plaça de l’Ajuntament fins al carrer de Pascual i Genís); carrer de Correus, carrer de Pérez Pujol; carrer de les Barques; carrer del Pintor Sorolla; carrer de la Barcelonina; carrer del Poeta Querol (tram comprés entre el carrer de Minyana i el carrer dels Ballesters, i el carrer de les Barques i el carrer del Pintor Sorolla); i carrer de Sant Vicent Màrtir (des de la plaça d’Espanya fins a l’avinguda de Maria Cristina).

Print Friendly, PDF & Email