Bolseria – Tros Alt exaltà a les seues Falleres Majors

Exaltació Bolseria Tros-Alt
Exaltació Bolseria Tros-Alt

Diumenge passat la comissió de la Falla Bolseria Tros-Alt celebrà el solemne acte d’exaltació de les seues Falleres Majors 2020. El Teatre Talia va ser el lloc triat per a fer este acte de bon matí, a les 11:30 hores.
Emi i Carla estigueren acompanyades pels presidents d’esta falla, Carlos i Kike.

El Grup de Teatre estable de Junta Central Fallera la comèdia curta “Un favore enorme”, com a pas previ al propi acte d’exaltació, on els més xicotets van ballar i van recitar poemes festius dins d’una trama argumental recordant temps d’ahir i hui.

Quant a l’exaltació, la Fallera Major Infantil, Carla Vicente Alfonso, va tindre com a mantenidores a Charo Alfono i Alexandra Pedersen, acompanyades per amigues de Carla del Col·legi Guadalaviar.

En el cas de la Fallera Major, Emi Ruiz Navarro, el mantenidor va ser la seua parella Enrique Gandia, qui va tindre la participació sorpresa final dels seus fills Kike i Marc.

No faltaren, com a punt i final d’esta exaltació de la Falla Bolseria Tros-Alt els tradicionals balls i cants valencians, així com la recepció a les Falles del Sector Pilar Sant Francesc, i les videoprojeccions de les vides de Carla, Emi i Kike i un dinar en el casal.

Print Friendly, PDF & Email