Skip to content

Bolseria – Tros Alt exaltà a les seues Falleres Majors

17/12/2019
Exaltació Bolseria Tros-Alt
Comarca: València

Diumenge passat la comissió de la Falla Bolseria Tros-Alt celebrà el solemne acte d’exaltació de les seues Falleres Majors 2020. El Teatre Talia va ser el lloc triat per a fer este acte de bon matí, a les 11:30 hores.
Emi i Carla estigueren acompanyades pels presidents d’esta falla, Carlos i Kike.

El Grup de Teatre estable de Junta Central Fallera la comèdia curta “Un favore enorme”, com a pas previ al propi acte d’exaltació, on els més xicotets van ballar i van recitar poemes festius dins d’una trama argumental recordant temps d’ahir i hui.

Quant a l’exaltació, la Fallera Major Infantil, Carla Vicente Alfonso, va tindre com a mantenidores a Charo Alfono i Alexandra Pedersen, acompanyades per amigues de Carla del Col·legi Guadalaviar.

En el cas de la Fallera Major, Emi Ruiz Navarro, el mantenidor va ser la seua parella Enrique Gandia, qui va tindre la participació sorpresa final dels seus fills Kike i Marc.

No faltaren, com a punt i final d’esta exaltació de la Falla Bolseria Tros-Alt els tradicionals balls i cants valencians, així com la recepció a les Falles del Sector Pilar Sant Francesc, i les videoprojeccions de les vides de Carla, Emi i Kike i un dinar en el casal.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.