À Punt crea els Premis a les falles

03/08/2021

falla

La televisió pública valenciana À Punt ha creat i convocat la primera edició dels Premis a les falles. Uns premis que es configuren en premi metàl·lic, estendard i participació en un reportatge d’esta televisió. Es premiarà la millor crítica audiovisual.

Com hem dit estos premis tenen una part en metàl·lic. En este cas es concediran 2.000, 1.000 i 500 euros. A més un estendard que tindrà la menció de la concessió d’À Punt (1d, 2n, 3r) a la millor crítica audiovisual. Finalment, un reportatge d’un programa d’entreteniment del canal o els informatius parlaran de la falla premiada.

Índex / Índice
  1. Participació de les falles en el premi d’À Punt
    1. Presentació de candidatures als premis
    2. Premis d’À Punt per a les falles infantils

Participació de les falles en el premi d’À Punt

Les comissions falleres que estiguen interessades a participar en este nou premi faller ho faran presentant un projecte inèdit.

El jurat valorarà les candidatures segons estos criteris: “escenes que facen referència a qualssevol dels continguts dels mitjans d’À Punt (ràdio, televisió, web o xarxes socials); escenes que facen referència a continguts audiovisuals; originalitat de l’escena representada i qualitat dels materials i acabats”.

Presentació de candidatures als premis

A estos premis es poden presentar únicament les comissions majors. La petició de participació es farà per escrit i sempre que estiguen censades en Junta Central Fallera. El formulari d’inscripció està accessible en esta direcció web: https://www.cvmc.es/premis/

El termini per a presentar les sol·licituds acaba a les 14:00 hores del 27 d’agost. El veredicte del jurat es farà públic el dia 2 de setembre en l’emissió d’À Punt i la llista de guardons en el web del canal.

Premis d’À Punt per a les falles infantils

Les falles infantils també tenen un premi d’À Punt, encara que diferent. En este cas, les comissions infantils poden optar als Premis La Colla de les Falles. Estos guardons volen promoure els drets i valors dels més menuts, segons la Carta de valors d’À Punt Mèdia.

En este cas també la remuneració econòmica és idèntica: 2.000, 1.000 i 500 euros respectivament. També hi haurà un estendard os es farà menció del premi (1d, 2n, 3r). I també hi haurà participació en un reportatge del canal.

En este cas el termini per a demanar la participació acaba a les 14:00 hores del 20 d’agost. El jurat farà públic el seu veredicte el dia 1 de setembre també en l’emissió d’À Punt. I també el llistat de guardons es publicarà al web del canal.

Contacte:

Les comissions interessades en este premi d'À Punt per a les falles tenen a la seua disposició estes vies de contacte:

- Correu electrònic: premis.festes@cvmc.es

- Telèfon: 96 282 55 00

- Correu postal:

  • Projecció Social
  • Ctra. del Polígon d’Accés a Ademús, s/n
  • 46100 Burjassot

Go up