Skip to content

Sessió multisensorial sobre la València del futur a Las Naves

28/01/2020
Sun City - sessió multisensorial València futur
Comarca: València

Este dimarts Las Naves a acollit una sessió multisensorial per a percebre, de manera immersiva, com será la ciutat de València sostenible del futur. En l’activitat han participat 27 persones, les quals han experimentat una escolta immersiva de diferents músiques i ambients.

Esta experiència té el nom de C.O.S.A.S. (City of Sounds and Silence – Ciutat dels Sons i el Silenci). Es tracta d’un paisatge sonor binaural en el qual, a través del so, se’ns situa enmig de la ciutat del futur. D’esta manera, s’ha activat la imaginació del receptor i s’inicia un diàleg en el qual els participants han compartit les seues pors i desitjos de la València del futur.

Organitzada per Ingenio CSIC-UPV (Institut de gestió de la innovació i el coneixement) i Las Naves, esta sessió multisensorial sobre la València del futur ha sigut impartida per Sun City, col·lectiu de teatre musical que crea performances, instal·lacions, podcast, experiències interactives i música sobre la ciutat del futur. Sun City el formen els músics Ivo Schot i Frank van Kasteren i el director/dramaturg Jeek tingues Velden.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.