Skip to content

Expojove aposta pel benestar animal

30/12/2019
Expojove - Benestar Animal
Comarca: València

La Fira Expojove d’enguany té una especial atenció al benestar animal. La conscienciació respecte les nostres mascotes s’impulsa a través de la campanya “No sóc el teu joguet”.

La regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, va indicar que gràcies a esta campanya “promovem la conscienciació ciutadana sobre la tinença responsable d’animals”. D’esta forma “els més menuts i les més menudes podran gaudir dels diferents tallers didàctics orientats a educar en la responsabilitat i el respecte animal”.

Hi ha diferents activitats a Expojove respecte el benestar animal, com ara contacontes, tallers d’activitat plàstica i un mural on poder expressar-se, així com un photocall i tallers creatius.

En esta edició també  col·labora l’ONG Save the Children per tal de facilitar l’accés a tot un seguit d’activitats orientades a un grup d’uns 40 xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.