Skip to content

El projecte València Capital Mundial del Disseny hui a Madrid

04/12/2019
València, capital mundial del disseny
Comarca: València

Dins de la Cimera Mundial del Clima de Madrid, València Capital Mundial del Disseny 2022 mostrarà este dimecres 4 de desembre el valor del disseny en les solucions enfront del canvi climàtic. La capitalitat participa en la taula rodona “Disseny, Innovació i Canvi Climàtic” en la Zona Verda de la Cimera.

L’alcalde de Valènca, Joan Ribó, cridà l’atenció sobre “les possibilitats que ens obri un disseny que tinga en compte la sostenibilitat en el nostre dia a dia, tant en l’àmbit del consum conscient, com de la qualitat de vida per a la ciutadania”. I açò, recalcà, “per la importància que té el disseny no solament en la generació de polítiques públiques, sinó també en els hàbits de la població en general”.

Joan Ribó afirmà que “és un èxit que en la Vint-i-cinquena Conferència de les Parts (COP25) de la Convenció Marc de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (CMNUCC), els exponents de la Capitalitat Mundial del Disseny que ostenta València en 2022 puguen transmetre com transformar el món també a través del disseny”. “València vol estar a l’avantguarda en la lluita contra el canvi climàtic, i així volem demostrar-ho davant Nacions Unides”, ha indicat l’alcalde.

La taula rodona “Disseny, Innovació i Canvi Climàtic” tindrà les aportacions del director estratègic de València Capital Mundial del Disseny 2022, Xavi Calvo, i dels guanyadors valencians dels Premis Nacionals d’Innovació i Disseny 2019, la dissenyadora Marisa Gallén i l’empresa Point, especialitzada en mobiliari de disseny d’exterior, representada pel seu director comercial, Vicent Pons.

També participarà en la taula redona José Romo, conseller delegat de FHECOR Enginyers Consultors, Menció Especial en Disseny en la modalitat “Empresa” en els Premis Nacionals d’Innovació i Disseny 2019. Moderarà esta taula de debat el professor de Disseny Estratègic en la IEDE Business School, César Astudillo.

Segons el director estratègic del projecte, ser Capital Mundial del Disseny en 2022 no és únicament una suma d’esdeveniments per a València sinó també “la posada en marxa d’un procés sistèmic en quant a la presència del disseny en les institucions i una oportunitat per a activar el canvi de mentalitat” necessari per a assumir i demostrar que “des del disseny, es poden posar en funcionament solucionis a problemes globals”.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.