Skip to content

Balanç de la línia 9 d’EMT des de Forn d’Alcedo i Sedaví

14/01/2020
L9 EMT - Sedaví
Comarca: València

En el primer mes de servici de la línia 9 d’EMT des de Forn d’Alcedo i Sedaví han usat este autobús vora 12.000 persones per a traslladar-se al centre de València. Açò es traduix en unes 400 persones al dia en este nou itinerari de la línia, la qual permet ara que el veïnat d’estes zones tinga millor accés també tant al centre de la ciutat com al seu hospital de referència, el Doctor Peset.

EMT ha incrementat el número de viatges i autobusos de la línia per a poder mantindre la freqüència en hores punta i millorar-la per les vesprades. Açò ha tingut com a conseqüència incrementar en sis el número de conductors i conductores per a no afectar a la resta d’autobusos.

Per al regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, “La prolongació de la línia 9 mostra la voluntat de l’EMT de donar servici a l’àrea metropolitana. Des de l’EMT sempre estem a disposició de l’Autoritat de Transport Metropolità per impulsar amb l’Ajuntament de València i la Diputació de València nous recorreguts per oferir els nostres servicis a l’àrea metropolitana”.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.