Skip to content

90.000 gots reutilitzables per a les comissions falleres

17/12/2019
Gots reutilitzables per a falles 2020
Comarca: València

L’Ajuntament de València té previst diminuir la brutícia en les falles de 2020. I per a ajudar a conseguir-ho repartirà, de manera gratuïta, 90.000 gots reutilitzables a les comissions falleres. Esta va ser una petició de la Interagrupació de Falles que traslladà a l’alcalde, Joan Ribó, divendres passat. D’esta manera es pretén reduir els residus plàstics.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, indicà que “volem que les nostres festes siguen exemple de sostenibilitat, des de l’Ajuntament tenim la màxima disposició i comptem per a esta tasca amb la col·laboració imprescindible de les falleres i els fallers”.

El repartiment dels gots reutilitzables

El repartiment d’estos 90.000 gots reutilitzables serà responsabilitat de la Regidoria d’Ecologia Urbana. I després seran les pròpies comissions les que faran el seu repartiment en els seus casals i en el seus barris.

Campillo explicà que es tracta “d’un compromís del món de la festa” que s’ha demostrat amb la seua implicació en altres campanyes com ara La Reciclà per a promoure el reciclatge de vidre per part dels fallers i falleres. I va afegir que “les Falles són un exemple de cara a la ciutadania del treball i la responsabilitat per una ciutat neta i sostenible”.

Capdavanteres en la reducció de plàstic

Per la seua part, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, afirmà que les Falles “són capdavanteres en la reducció del plàstic d’un sol ús”. I conclogué diente que “Ara l’Ajuntament vol ajudar a les comissions falleres en eixe esforç per la sostenibilitat i la neteja atenent les seues pròpies demandes”.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.