Torna ‘Toxicosmos’ a Infoguiavalència Ràdio

Alexandre Lacaze
Alexandre Lacaze

Tornem després de la pausa estival amb el primer programa de la nostra 22a temporada de Toxicosmos, en el qual les novetats, els avançaments i el record a Alexandre Lacaze són els protagonistes. El músic i bon amic del programa ens deixava fa uns dies als 43 anys d’edat, per la qual cosa el nostre començament el dediquem a la seua memòria mentre sonen cançons tant en solitari com amb la seua banda L’Avalanche.

La trista notícia dona pas a l’actualitat internacional, en la qual escoltem a Belle and Sebastian, The Beatles, The Big Moon, Twin Peaks, Comandament Diao, Bedouine, Pixies, Dièsel Park West, The Last Detail, Llana del Rei, The Brand New Heavies, Freddie Mercury, The New Pornographers, Tremps, Hannah Williams i Lucy Dacus versioneando a Bruce Springsteen. Completem el repàs a les novetats foraneas amb Suna com a recomanació de l’Institut Francés.

En el bloc final del programa escoltem novetats nacionals amb la signatura de Viva Suecia, 091, Milton, Tiger and Milk, Delafé i La Bien Querida. I posem el fermall final amb una nova versió del clàssic “Magic” de Chucho amb la col·laboració de Manolo (Astrud).

Quan i on escoltar Toxicosmos

Pots escoltar el programa Toxicosmos cada dimecres i dijous a les 21:00 hores a Infoguiavalència Ràdio: https://radio.infoguiavalencia.com

Print Friendly, PDF & Email