Skip to content

La Cripta de Sant Vicent Màrtir tindrà nou sistema audiovisual

08/01/2020
Cripta Sant Vicent Màrtir
Comarca: València

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, explicà divendres passat que s’anava a actuar en la Cripta Arqueològica de la Presó de Sant Vicent Màrtir. Explicà la regidora que «els equips instal·lats eren molt antics i ja no comptaven amb cap mena de suport, és més, ja no existien en el mercat peces de reposició, per la qual cosa, des de la regidoria, hem adquirit una sèrie d’equipament nou per a dotar a la cripta de les últimes tecnologies i d’una funcionalitat diària, oferint als visitants una millor experiència en el seu accés a l’espai».

Així, esta Cripta Arqueològica de la Presó de Sant Vicent Màrtir romandrà tancada fins que s’acaben els treballs de renovació de l’audiovisual i il·luminació expositiva. Tello indicà que «any rere any els museus i monuments culturals de la ciutat de València van consolidant-se i augmentat el nombre de visitants».

Tello acabà dient que  «Per això, invertir en cultura en l’àmbit local, renovant les instal·lacions i rehabilitant el patrimoni, actualitzant les propostes museogràfiques i incrementant el contingut dels espais, té una correlació directa amb l’increment de l’interés de la ciutadania per acostar-s’hi a descobrir la nostra història i els nostres artistes, per això estos treballs són molt importants per a la ciutat».

Esta cripta està ubicada a la plaça de l’Arquebisbe i també té una porta a la plaça de l’Almoina on hi ha una capella.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.