Skip to content

Visita al CEIP El Rajolar d’Aldaia

29/09/2019
CEIP El Rajolar - Aldaia
Comarca: Horta Oest

Les obres del quel serà el nou centre escolar públic, el CEIP El Rajolar d’Aldaia, avancen a bon ritme i dins dels terminis previstos. Així s’ha conclòs després de la visita del passat dia 27 per part de la Conselleria d’Educació i representants de l’Ajuntament.

La construcció d’este centre escolar CEIP El Rajolar respon a una demanda històrica de la ciutadania d’Aldaia. Este nou col·legi evitarà que molts xiquets i xiquetes d’Aldaia continuen estudiant en barracons, els quals, encara que estan condicionats per l’Ajuntament, no és el lloc ideal per a l’alumnat.

En la visita ha estat el Director General d’Educació, l’empresa constructora i l’alcalde d’Aldaia, així com els regidors d’Urbanisme, Educació i Infància, la Direcció del centre i la presidenta de l’AMPA.

Reunió CEIP El Rajolar d'Aldaia

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.