Skip to content

Requena encén les llums de Nadal

05/12/2019
Llums Nadal Requena
Comarca: Requena-Utiel

Este dijous 5 de desembre el municipi de Requena procedirà a l’encesa de les llums de Nadal a les huit i mitja de la vesprada a la Plaça del Portal.

Este tradicional acte encendrà la il·luminació de l’Ajuntament de Requena a diversos punts de la localitat.

A la Plaça del Portal també s’instal·larà una caseta. En est espai l’Asociación de Comerciantes y Profesionales de los Servicios de Requena repartirà xocolate a totes les persones que acudisquen a l’encesa.

En est acte actuaran, com a complement a l’encesa de les llums de Nadal de Requena, els professors de fagot, tuba i contrabaix del Conservatori Professional de Música “Mariano Pérez Sánchez” de Requena, interpretant melodies tradicionals nadalenques.

José Chirivella

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.