Skip to content

Picassent renova la Casa de Cultura

29/01/2020
Picassent - reforma Casa de Cultura
Comarca: Horta Sud

L’Ajuntament de Picassent ha acabat la reforma integral i millora dels espais que integren l’edifici de la seua Casa de Cultura. La intervenció ha tingut un cost de més de 25.000 euros procedents de la Convocatòria d’Ajudes per a la realització d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de la Diputació de València.

Un edifici emblemàtic

L’edifici de la Casa de Cultura va ser inaugurat l’any 1994 i és un dels més emblemàtics de Picassent. La rehabilitació feta ha inclòs la creació de nous espais, com ara una sala d’estudi a la Biblioteca i una sala dedicada a la participació ciutadana.

S’ha actuat en 860 m2 adaptats i la eliminació de barreres arquitectòniques, a més d’ un sistema d’eficiència energètica adient.

S’ha renovat totalment el pati de butaques de la sala d’actes, el paviment i l’escenari. També s’ha actuat de manera integral a les dependències de la biblioteca on s’ha creat una nova sala d’estudi totalment adaptada.

Igualment, s’ha renovat la zona de lectura de premsa diària i s’ha readaptat una de les sales situades en la planta baixa convertida ara en una sala multifuncional com a nou espai per a la participació ciutadana. Finalment, s’han reformat els banys i insonoritzat les aules de teatre situades del soterrani, així com treballs de pintura general.

En paraules del regidor de l’àrea de Cultura, Joventut i Biblioteca, Jaume Sobrevela, «La Casa de Cultura enceta hui un nou cicle, una nova etapa amb la modernització de les seues instal·lacions que pretenen continuar recollint l’ànima i l’essència de la cultura en majúscules a Picassent. Des de l’Ajuntament volem que esta Casa continue sent l’epicentre de l’activitat cultural del municipi».

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.