Skip to content

Picassent celebrà la gala del comerç

04/12/2019
Gala del comerç de Picassent
Comarca: Horta Sud

A càrrec de l’Associació de Comerciants, Serveis i Mercat de Picassent se celebrà fa uns dies la setena edició de la gala del comerç que posa en valor les compres de proximitat. L’Aulari de la Música i les Arts va acollir esta gala comercial que ha tingut la col·laboració  de Survivors produccions i l’Escola Municipal de Teatre. Se representà una obra de teatre basada en el recent rodatge d’una pel·lícula als carrers de la localitat.

Homenatge a Paco Ferrer en la gala del comerç de Picassent

En este acte Paco Ferrer va rebre una placa commemorativa de mans de la presidenta de l’Associació, Vanesa Fortuny, i de la regidora de l’àrea de Comerç i Mercat, Mónica Olguín, per la seua trajectòria.

Impuls al comerç local

Olguín va dir que «Estem convençuts que a través de l’associacionisme sumem veus per a emprendre una iniciativa comuna per la qual lluitar i és que els xicotets comerços no desapareguen i s’enfortisquen cada vegada més. Este any, hem incrementat la subvenció per a les diferents activitats que té l’Associació així com per a esta gala; i tot amb l’objectiu de donar suport, enaltir i dinamitzar un dels principals actius que té un municipi: el seu comerç local».

Un sorteig de 13 viatges a Morella posà el punt i final a esta gala del comerç de proximitat de Picassent.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.