Skip to content

Ofertes de Renfe per a la XXVII Muestra de Embutido de Requena

05/02/2020
Renfe - AVE
Comarca: Requena-Utiel

Renfe ha anunciat l’oferta de places promocionals per a facilitar l’assistència a la XXVII Muestra de Embutido Artesano y de Calidad de Requena. Esta oferta consistix en descomptes que poden arribar al 70% del preu dels trens AVE i Intercity des de i cap a Requena. L’oferta s’aplica entre el 7 i el 9 de febrer.

D’esta manera, es podrà viatjar entre Madrid i Requena des de 27,90 euros, per trajecte, entre Conca i Requena des de 16,60 euros. A més, durant la fira hi haurà un servici gratuït d’autobús entre l’estació d’AVE Requena-Utiel i el recinte firal.

A mé, per als desplaçaments en trens AVE i de Rodalia fins a Requena hi haurà també  avantatges especials en la Muestra de Embutido Artesano. Així, en presentar el bitllet s’obtindran descomptes del 10% en la compra de productes dels estands de la Muestra. A més, l’entrada serà gratuïta a 3 museus o monuments de la ciutat.

L’objectiu d’esta acció de Renfe per a la mostra de l’embotit de Requena és doble, en primer lloc promocionar i difondre el patrimoni social, històric, cultural i gastronòmic de la ciutat. I a més, fomentar i promoure l’ús dels trens d’Alta Velocitat.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.