Skip to content

L’Ajuntament de Picassent i el veïnat parlen de la Festa de Nadal

19/11/2019
Reunió Ajuntament PIcassent - veïnat per Nadal
Comarca: Horta Sud

El saló de plenaris de l’Ajuntament de Picassent ha celebrat una reunió entre el consistori i el veïnat del casc antic d’esta població. El motiu d’esta reunió ha sigut la pròxima celebració de la Festa de Nadal, a celebrar en esta zona els dies 13, 14 i 15 de desembre.

A la reunió han acudit l’alcaldessa de Picassent, Conxa García, la regidora de Comerç i Mercat, Mónica Olguin, i el tècnic municipal de l’àrea, Miquel Aguilar.

Al llarg de la reunió s’ha parlat de les principals activitats que portaran a terme, així com fer una crida per a la decoració dels balcons de les cases. En este sentit s’ha proposat llaçades i adorns amb l’objectiu d’engalanar el recorregut d’este traçat del casc antic, que enguany incorpora el carrer Canonge, el carrer Ferrer i la plaça Abadia.

Finalment el veïnat ha pogut preguntar i aclarir els seus dubtes, al mateix temps que aportar idees per a esta Festa, en la que serà la seua tercera edició.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.