El Club Almara subcampió de la Lliga de gimnàstica rítmica

24/03/2021

Club Almara - Burjassot

Les xiques que componen el Club Almara de Burjassot de gimnàstica rítmica es van classificar en segon lloc convertint este equip en subcampió de la Lliga Iberdrola. La final d'esta competició de 2020 va tindre lloc el passat 21 de març al Centre Nacional Colonial Sport de València. Sense públic i amb les mesures sanitàries exigides les valencianes van brillar en la seua terra.

Durant la setmana van tindre lloc el Nacional Base, el Campionat d'Espanya de Conjunts i la Copa Base de Conjunts.

A causa de la Covid19 estes competicions de gimnàstica rítmica van interrompre el seu calendari i ara, finalment, s'han pogut concloure.

En primera divisió es va proclamar campió novament el Club Ritmo de Castella Lleó, qui va obtindre 130.500 punts. Com a subcampió va quedar, com hem dit, el valencià Club Almara de Burjassot de gimnàstica rítmica, que va obtindre 112.9550 punts. En tercera posició van ser les basques del Club Sakoneta que va sumar 108.750 punts.

Índex / Índice
  1. El Club Almara de Burjassot, subcampió de gimnàstica rítmica
    1. La resta de resultats

El Club Almara de Burjassot, subcampió de gimnàstica rítmica

El Club Almara de Burjassot està entrenat per Yolanda Andrés, Mar García i Amina Zaripova. I té com a components a Blanca Rodríguez, Esther Honrubia, Sofia Zanón, Miriam Guerra i la gimnasta russa Daria Trubnikova. Esta última va ser fitxada per a la competició.

La resta de resultats

En segona divisió va guanyar el Club Corzas Maspalomas de Canàries. I en la tercera divisió les campiones van ser les catalanes del CR Blanes, seguit pels valencians Club GR Torrevieja i Club Lledó.

També van tindre lloc els exercicis de les gimnastes russes Daria Trubnikova i Ekaterina Selezneva, gimnastes fitxades pel Club Almara de Burjassot i Club Ritme respectivament.

Go up