Skip to content

Dol per la regidora de falles d'Aldaia

27/01/2020
Maria José Carcelén - dol per la pèrdua de la regidora de falles
Comarca: Horta Oest

La població d’Aldaia ha dit el seu adéu a la seua regidora de Falles, Educació i Comerç, María José Carcelén, qui va morir divendres passat als 48 anys. L’Ajuntament d’esta localitat va declarar tres dies de condol en la seua memòria. A més, la corporació va celebrar un minut de silenci al saló de plens.

Els regidors i regidores van traslladar les seues condolences a la família i amics i les banderes han onejat a mitja asta.

El veïns i veïnes d’Aldaia van poder acompanyar la família al Tanatori de l’Horta Sud dissabte passat. I ahir diumenge va tindre lloc la missa i l’enterrament a l’Esglèsia de l’Anunciació d’Aldaia .

María José Carcelén, nascuda a Aldaia en 1971, va treballar com a educadora i va formar part del grup municipal socialista des de fa tres mandats. Una persona molt reconeguda en el món faller d’Aldaia formava part de la comissió de la Falla Colonia i des de 2015 ha treballat amb tota la Junta Local Fallera.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.