Skip to content

Continua la formació a comerços i Pymes de Picassent

03/10/2019
Formació comerços i Pymes de Picassent
Comarca: Horta Sud

L’Ajuntament de Picassent, a través de la regidoria de Comerç, seguix el seu pla de formació específic per a comerços i Pymes de la localitat. Entre les qüestions abordades en este curs trobem la manera de presentar-se a les convocatòries públiques.

Així, l’objectiu d’este curs és ajudar a estes empreses locals que vulguen presentar-se a les diverses convocatòries públiques, tenint un mínim de coneixements i de garanties. En este cas han sigut un total de 9 establiments locals els que han participat d’esta formació, la qual s’ha dut a terme en 5 sessions al Centre de Formació “Les Palmeres” de Picassent.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.