Skip to content

Carmen Machi premi honorífic en Paterna

20/10/2019
Carmen Machi, premi honorífici IV Festival de Cine Antonio Ferrandis
Comarca: Horta Oest

L’actriu madrilenya Carmen Machi va rebre este passat dissabte el premi honorífic en el IV Festival de Cinema Antonio Ferrandis de Paterna, per tota la seua trajectòria. El guardó el va rebre de mans de la seua amiga i directora Marina Seresesky. Machi va recordar la importància dels directors i com de complicat resulta fer cinema.

Premis als millors curtmetratges

En esta gala, conduïda per Mary Porcar i Omar Ruiz, també es van entregar els premis als millors curtmetratges. En la categoria de Ficció va guanyar Cerdita, de Carlota Pereda. I en la categoria de Jove Realitzador/a el premi va ser per a Estate Tranquilo, de Jesús Díaz Morcillo.

Jesús Díaz, Juan Antonio Sagredo (alcalde Paterna), Carmen Machi, Marina Sresesky (foto: Laura Ojeda)

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.