Skip to content

Aldaia repartix 17 bicicletes als guanyadors de “La bici dels meus somnis”

31/10/2019
Aldaia - xiquet bicicleta
Comarca: Horta Oest

L’Ajuntament d’Aldaia va repartir dimecres passat 17 bicicletes als xiquets i xiquetes que participaren en el concurs “La bici dels meus somnis”. El saló de plens del consistori va ser el lloc del lliurament d’estes bicicletes.

En este concurs participà l’alumnat d’infantil i primària d’esta població, el qual creà el seu transport ideal sobre dos rodes.

L’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, destacà que “la millor aposta que podem fer des de les institucions pel nostre futur és implicar i conscienciar als nostres menuts. Ells ens arrosseguen moltes vegades al millor dels camins. I estos dibuixos i les seues cares d’il·lusió són la prova”.

Este concurs s’engloba dins de la Setmana Europea de la Mobilitat, i té per objectiu conscienciar als menors sobre la importància de mantindre una vida sana i el nostre entorn net.

Es seleccionaren dos dibuixos guanyadors de cada centre escolar (infantil i primària), i formen part d’una exposició que pot visitar-se al ple de l’Ajuntament d’Aldaia. El premi ha sigut un diploma commemoratiu i una bicicleta de regal.

Totes les xiquetes i xiquets i professors i directors dels centres han assistit a este acte, a més de dels familiars. També hi han estat presents les regidores de Participació i Transport Públic, Laura Delgado; Urbanisme i Medi Ambient, Mónica Trujillo; i d’Educació, Mª José Carcelén.

Finalment, Luján ha agraït la implicació de tots els centres del poble, i ha convidat a tots a continuar potenciant “eixa creativitat que suposa una esperança per a tots”.

Aldaia - xiqueta bicicleta

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.