Skip to content

Advertixen de l’estat perillós del camí vell de Xàtiva

28/09/2019
Camí Vell de Xàtiva
Comarca: València

El Partit Popular d’Ontinyent, després de les fortes pluges de la passada DANA, ha advertit de la situació de la zona del camí vell de Xàtiva. Segons els populars, consideren de perillosa esta zona, on les trapes del clavegueram estan al descobert. En estes trapes hi ha grans orificis de més de mig metre, circumstància que pot ser perillosa a causa del trànsit de persones pel pròxim parc de la Glorieta.

També han denunciat que el col·lector d’aigües fecals continua abocant al riu Clariano de manera que qualifiquen de descontrolada. En esta circumstància advertixen que es creen unes basses pantanoses que tenen una olor insuportable i hi ha presència de moltes mosques.

Finalment denuncien que l’Ajuntament no haja tancat ni eixes trapes, encara que siga fent un arranjament provisional que faça menys perillosa esta zona del camí vell de Xàtiva

trapa camí vell Xàtiva

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.