Skip to content

ACODA prepara la fira de Nadal a Aldaia

25/11/2019
Fira ACODA Aldaia
Comarca: Horta Oest

La Associació de Comerciants d’Aldaia (ACODA) acollirà la tradicional Fira de Nadal el dissabte 15 de desembre. Enguany el lema és “Un nadal màgic”, i es té previst celebrar una jornada plena d’activitats per a tots els públics.

I és que des de les 10.30 hores fins a la nit, tindran lloc tota classe d’activitats. Des de tallers infantils, una ’xocolatà’, així com les millors ofertes del comerç local.

Esta fira tindrà lloc a la plaça de la Constitució i estarà presidida per Papa Noel i el seu iglú. D’esta manera els més xicotets podran transmetre’ls els seus desitjos per a les festes nadalenques.

Un sorteig a Disenyland

En esta edició de la fira de Nadal d’Aldaia els assistents que compren en els comerços associats podran participar en un sorteig a Disneyland. Este sorteig tindrà lloc davant el públic el mateix dia a les 20.15 hores.

Una fira per a impulsar el comerç local d’Aldaia

L’alcalde de la localitat, Guillermo Luján, manifestà que “la Fira de Nadal d’ACODA ja s’ha convertit per dret propi en una de les cites ineludibles de les festes nadalenques en el nostre municipi, i és la mostra que el comerç local d’Aldaia està viu i continua treballant per a innovar i oferir un servici pròxim i personalitzat als clients amb un segell propi de proximitat i la màxima qualitat”.

En este sentit, Luján vol “convidar a tots els veïns d’Aldaia a que s’acosten a la Fira a gaudir d’una jornada nadalenca en família amb activitats per a totes les edats, i aposten pel nostre comerç local i els productes que oferixen al millor preu”.

Finalment, des de l’àrea de comerç municipal destaquen que “la Fira de Nadal d’ACODA marca l’inici del nadal a Aldaia oferint un dia de trobada i de diversió, en el qual els veïns i veïnes poden passejar per la plaça per les diferents casetes  i gaudir d’un ambient acollidor i pròxim pensat per a tota la família”.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.