Les llums de Nadal de València 2023 amb dos milions de leds

llums de Nadal de València, luces de Navidad de València

Divendres passat, l’alcaldessa de València, María José Catalá, va presidir l’encesa oficial de les llums de Nadal de València a la plaça de l’Ajuntament. Català informà que “dos milions de llums led il·luminaran València durant les festes de Nadal, oferint-nos l’oportunitat de reviure estes festes des de la il·lusió i l’alegria”.

Llums de Nadal de València

Amb una inversió del 45% més respecte a l’any passat, l’alcaldessa ha detallat que esta inversió ascendix als 615.711 euros, una xifra que ha possibilitat la instal·lació de 225 arcs de llum en més carrers, 20 cartells de Bon Nadal i la distribució de 9.125 unitats de poinsettia, la planta de Nadal, per tota la ciutat.

Un dels punts àlgids d’esta celebració és la presència d’arbres de Nadal en tots els districtes de la ciutat, assegurant que cada racó de València respire l’esperit nadalenc. Un total de 19 arbres, cinc més que l’any passat, es podran gaudir a la Creu Coberta (barri de Jesús), Hort de Senabre (Jesús), plaça Poeta Pastor Aicart (Marxalenes) i carrer de Campoamor (L’Amistat).

Tapís vegetal a l’edifici municipal

Quant a la plaça de l’Ajuntament, la façana de l’edifici s’ha convertit en un tapís vegetal, una creació floral realitzada per la campiona del món d’art floral, la valenciana Lina Roig. Amb l’ús de llentiscles, branques de pi i avet, així com molses variades, esta proposta busca sorprendre i encisar a la ciutadania.

Els mercats municipals també tenen decoració de Nadal. Amb un pressupost de prop de 60.000 euros, s’ha implementat una il·luminació ornamental per realçar la seua importància durant estes dates tan assenyalades. L’alcaldessa ha subratllat que estos mercats són una part fonamental d’estos dies, i per això – diu-  s’ha buscat reforçar la seua imatge amb una decoració nadalenca única.

Print Friendly, PDF & Email