Skip to content

Fes-te subscriptor

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

Només tenim publicitat per a generar ingressos, però no és suficient. En internet la publi no és igual que en paper. Necessitem de valencians i valencianes compromesos per a poder créixer i poder tindre més continguts i col·laboradors.

És per això que et demanem una miqueta d’ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.

Fes-te subscriptor d’Infoguiavalencia.com

Només t’has de fer subscriptor, i per una ínfima quantitat per a tu estaràs ajudant-nos i involucrant-te en un periodisme sense manipulacions. Sempre pots deixar-ho si vols, evidentment.

A més, et lliurarem dels banners publicitaris i rebràs informació de primera mà abans que ningú, i tindràs l’opció de publicar comentaris de les notícies que publiquem.

Si vols, podràs implicar-te molt més i per un poquet més podràs fer-te col·laborador i tindre un espai o blog on publicar les teues opinions. I comunicar-te directament amb la direcció.