Agenda Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

25-03-2019

DELEGACIONS

 

-10:00 hores. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Turisme, Sandra Gómez, presidix la reunió de la Comissió Turística Municipal, en la qual també participen el regidor de Govern Interior, Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, i la regidora de Sanitad, Salut i Esports, Maite Girau. Sala de Junta de Govern Local. Ajuntament, 1a planta.

 

-11:30 hores. El regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, informa en roda de premsa sobre els assumptes tractats de la Comissió d’Hisenda. Sala de premsa municipal. Ajuntament, 2a planta.

 

-12:00 hores. La regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fábregas Santana, inaugura l’exposició “Vivint defensant els Drets Humans, 20 relats gràfics per la defensa dels drets humans” en el marc de les jornades “València pels Drets Humans”. A l’acte assistix la regidora d’Igualtat, Polítiques Inclusives i Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano. Saló de Cristall. Ajuntament, 1a planta.

 

-16:30 hores. La regidora d’Igualtat, Polítiques Inclusives i Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, assistix a l’acte organitzat per l’Associació del Síndrome de Fatiga Crònica amb motiu de l’inici del viatge que realitzarà Servando Castelló amb la finalitat de visibilitzar els malalts amb esta síndrome. Porta principal de l’Ajuntament.

 

-18:00 hores. La regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Neus Fábregas Santana, presidix la reunió de la Mesa de Participació de Decidim VLC. Sala de premsa de l’edifici de Tabacalera, 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

 

-18:30 hores. La regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, presidix la reunió per a la “Exposició i debat sobre l’Estratègia participada de Formació i Ocupació de formació al Cabanyal”. Ateneu Marítim, Carrer de la Reina, 68.

 

-18:30 hores. El regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, i la regidora d’ Agricultura, Horta i Pobles de València, Consol Castillo, assistixen a la Jornada de Resultats del Projecte ECOLUBAL i a la Jornada de Presentació del Projecte ECOLUBAL II, sobre la investigació del llobarro ecològic en l’Albufera, organitzat per la Comunitat de Pescadors del Palmar. Sala Multifuncional de la Llotja de Pescadors del Palmar. Carrer Caudete, 13. El Palmar.

 

COMISSIONS INFORMATIVES

-09:00 hores. Comissió d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General i Desenvolupament Econòmic Sostenible. Sessió ordinària. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

 

-10:00 hores. Comissió de Desenvolupament Urbà, Vivenda i Mobilitat. Sessió ordinària. Sala de Comissions II de l’Edifici de Tabacalera. Pati B-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

 

AUMSA (ACTUACIONS URBANÍSTIQUES MUNICIPALS)

-11:30 hores. Consell d’Administració. Edifici de Tabacalera. Sala de Comissions II. Pati B-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

 

PLA CABANYAL-CANYAMELAR

-13:00 hores. Junta General  i Consell d’Administració. Sala de Comissions II. Pati B-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia,11.

 

GRUP MUNICIPAL POPULAR

 -18:30 hores. La regidora del Grup Municipal Popular, Mª Àngels Ramón-Llin, assistix a la Jornada de Resultats del Projecte ECOLUBAL i a la Jornada de Presentació del Projecte ECOLUBAL II, sobre la investigació del llobarro ecològic en l’Albufera, organitzat per la Comunitat de Pescadors del Palmar. Sala Multifuncional de la Llotja de Pescadors del Palmar. Carrer Caudete, 13. El Palmar.

 

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

 -09:00 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, assistix a la sessió ordinària de la Comissió d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General i Desenvolupament Econòmic Sostenible. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

 

-10:00 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans, Narciso Estellés, assistix a la sessió ordinària de la Comissió de Desenvolupament Urbà, Vivenda i Mobilitat. Sala de Comissions II de l’Edifici de Tabacalera. Pati B-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

 

-11:30 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, assistix  a la reunió de Consell d’Administració d’AUMSA. Edifici de Tabacalera. Sala de Comissions II. Pati B-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

 

-13:00 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans, Narciso Estellés, assistix  a la reunió de Consell d’Administració del Pla Cabanyal–Canyamelar. Sala de Comissions II. Pati B-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia,11.