Skip to content

Agenda Ajuntament de València

Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

22/23/24-02-2020

Dissabte, dia 22

-10.00 hores. La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, assistix a la jornada d’Esports al Barri, a la plaça (parc-jardí) de Pere II el Ceremoniós.

-12.00 hores. La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, presenta el Concert de Bandes Sonores a càrrec de la Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís, dins de la programació del Saló del Còmic 2020. A l’esdeveniment assistix la vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez. Plaça de la Mare de Déu.

-12.00 hores. El regidor de Turisme e Internacionalitzación, Emiliano García, assistix al Clec Fashion Festival, projecte impulsat per l’Associació de Disenyadors de Moda Valenciana (DIMOVA). L’Hemisfèric. Ciutat de les Arts i les Ciències. Avinguda del Professor López Piñero, 3.

-14.00 hores. El regidor de Salut i Consum, Emiliano García, assistix al dinar solidari amb motiu del Dia Internacional de la Síndrome d’Asperger. Restaurant Don Pelayo. Carrer Antonio Sacramento, 17 (junt a la Ciutat de la Justicia).

-19.30 hores. La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, i la regidora de Gestió de Recursos, Luis Notario, acompanyades de l’alcalde de la Torre, Robert Cuartero, assistixen a l’acte de la Crida de Falles 2020 de La Torre. Balcó de l’Alcaldia de la Torre. Carrer Benidoleig, 7.

-19.30 hores. La presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, assistix al concert de música de cambra de Gustavo Nardi & Friends. L’Almodí. Plaça Sant Lluís Bertran, 2.

-21.00 hores. La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, i el regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, assistixen al partit de la Lliga de Futbol entre el Llevant UE i el Reial Madrid. Estadi Ciutat de València. Carrer Sant Vicent de Paül, 44.

Diumenge, dia 23

-09.00 hores, La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, assistix a l’eixida de la VI Carrera Never Stop Running «Nunca te rindas». Eixida des de l’avinguda de França, s/n (a l’altura del carrer 3 d’abril de 1979).

-11.00 hores. La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, i el regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García assistixen al IV Desfilada de Carnestoltes Mardi Grass (Cabanyal-New Orleans) amb cercavila pels carrers del Cabanyal. Societat Musical Unió de Pescadors (El Casinet). Carrer Josep Benlliure, 272.

-11.00 hores. El regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement, Carlos Galiana, assistix als actes que es realitzen al barri de Benicalap amb motiu del Projecte Grow Green. Plaça de Regino Mas.

-11.00 hores. El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramon, assistix a la Festivitat de Sant Antoni al poble de Castellar-l’Oliveral, Carrer Sant Martí de Porres.

-11.30 hores. La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, assistix al concert commemoratiu del Día de la Dona amb l’Unió Musical de l’Horta de Sant Marcel.lí. Teatre La Rambleta. Carrer Pius IX cantonada amb el Bulevard Sud.

-12.00 hores. El regidor d’Emergència Climàtica i Energies Renovables, Alejandro Ramon, assistix a l’acte “Pintada verda” del Projecte Grow Green al barri de Benicalap. Plaça de Regino Mas.

-18.00 hores. La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, assistix al concert que oferix la Jove Orquestra Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, els directors de l’Acadèmia Internacional de Directors d’Orquestra “Jose Collado” i alumnat de Cant del Conservatori Superior de Música de València. Auditori del Palau de les Arts Reina Sofia. Avinguda del Professor López Piñero, 1.

-19.00 hores. La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, assistix a la representació de l’obra Godot, de Juli Disla i Jaume Pérez. Teatre Rialto. Plaça de l’Ajuntament, 17.

Dilluns, dia 24

-08.30 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, es reunix amb Oleksandr Vukhovanets, per a abordar la cooperació entre ciutats agermanades de Valencia i Odessa (Ucraïna). Delegació de Turisme. Ajuntament, planta baixa.

-10.00 hores. La regidora d’Igualtat, Lucia Beamud, es reunix amb representants del València Club de Fútbol. Despatx de la Regidoria. Edifici municipal deTabacalera. Pati B-3a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-10.00 hores. La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, junt amb el vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València, Antonio Ariño, inaugura la trobada de reflexió “Festivals a Escena” que s’estendrà durant tota la jornada de dilluns i el matí de dimarts per a repensar la relació entre festivals i ciutat a València. Aula Magna del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Carrer de la Universitat, 2.

-10.30 hores. La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, inaugura l’acte amb motiu de la celebració del Dia de l’Implant Coclear, organitzat en col·laboració amb l’Associació d’Implantats Coclears de la Comunitat Valenciana (AICCV). Sala de premsa de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati A-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-10.30 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, assistix a la presentació del Pla Estratègic del Turisme Comunitat Valenciana 2020-2025. Sala del Antic Arxiu del Palau de la Generalitat,. Carrer dels Cavallers, 2.

-12.30 hores. La regidora d’Esports Pilar Bernabé presenta en roda de premsa la 4a edició de la jornada “Va de Dona”, activitats organitzades per la Federació de Pilota Valenciana amb motiu del Dia de la Dona. Sala de premsa municipal. Ajuntament, 2a planta.

-12.30 hores. La regidora d’Habitatge i Patrimoni, Isabel Lozano, es reunix amb el president de la Federació Valenciana d’Empresaris de la Construcció, Francisco Zamora. Despatx de la Regidoria. Edifici municipal de Tabacalera. Pati B – 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-13.00 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, es reunix amb Sandra Navarro-Ruíz, investigadora de la Universitat d’Alacant Tourism Research Institute, per a bolcar els resultats de l’estudi sobre el comportament dels visitants de creuers en la ciutat de València. Delegació de Turisme. Ajuntament, planta baixa.

-13.00 hores. El regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, es reunix amb el director general del Palau de les Arts Reina Sofia, José C. Monforte. Despatx de la Delegació. Ajuntament, 1a planta.

-14.00 hores. El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramon Àlvarez, assistix  com a representant de l’Ajuntament de València, a la reunió de la Junta Directiva de l’Associació GALP- La Safor. Carrer Cabdet, 13. El Palmar.

-16.30 hores. La regidora d’Igualtat, Lucia Beamud, i el regidor de Salut i Consum, Emiliano García, assistixen a la inauguració de la jornada “Dones, Justícia i Discapacitat”, organitzada per la Conselleria de Justicia, Interior i Administració Pública amb col.laboració del Col.legi Notarial de València i del Comité d´Entitats Representades de Persones amb Discapacitat de la Comunitat Valenciana (CERMI-CV). Col.legi Notarial de València. Carrer de Pascual i Genís, 21.

-16.30 hores. La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, es reunix amb la directora delegada en la Comunitat Valenciana de la Fundació ANAR (Ayuda a Niños y Adolescentes en Riesgo), Teresa Martínez. Despatx de la Regidoria. Edifici municipal de Tabacalera. Pati B – 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-17.00 hores. La regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació i presidenta de la Junta Municipal de Patraix, Pilar Bernabé, es reunix amb les bandes de música del Districte. Junta Municipal de Patraix. Carrer del Beat Nicolau Factor, 1.

-17.15 hores. La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, es reunix amb representants de l’Associació de Persones Afectades per Distròfies Hereditàries de Retina. Despatx de la Regidoria. Edifici municipal de Tabacalera. Pati B – 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-18.00 hores. La regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Elisa Valía, assistix a l’acte d’inauguració del curs “European Banking Law. Actualitat econòmica i jurídica bancària”. Aules Seminari del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Carrer de la Universitat, 2.

-18.30 hores. La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, visita el Club de Futbol Amistat. Carrer Ángel Villena s/n.

-20.00 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, assistix a la conferència “¿Quin Port volem?, que pronuncia el president de l’Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez. Club Encuentro Manuel Broseta. Hotel SH València Palace. Passeig de l’Albereda, 12.

COMISSIONS INFORMATIVES

Dilluns, dia 24

-09.30 hores. Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Sessió ordinària. Edifici municipal de Tabacalera. Sala de Comissions II. Pati B-2a planta. Carrer d’Amadeu de  Savoia, 11.

-11.30 hores. Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Sessió ordinària. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament,  2a planta.

GRUP MUNICIPAL COMPROMÍS

Dilluns, dia 24

-17.00 hores .La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, assistix al Consell Executiu d’Iniciativa del Poble Valencià. Sala 9 de la seu de Compromís. Plaça del Pilar, 1.

GRUP MUNICIPAL POPULAR

Dissabte, dia 22

-10.00 hores. La regidora del Grup Municipal Popular Julia Climent assistix a la inauguració del Fòrum d’Escoles de Música. Sala García Navarro del Palau de la Música. Passeig de l’Albereda, 30.

-21.30 hores. El regidor del Grup Municipal Popular Santiago Ballester assistix a la presentació de projectes d’il·luminació i Falles 2020 de la Falla Sueca – Literat Azorín. Casal de la falla. Carrer del Literat Azorín, 5.

Diumenge, dia 23

-10.30 hores. El regidor del Grup Municipal Popular Juan Giner assistix a l’acte commemoratiu del Dia d’Andalusia a la Comunitat Valenciana organitzat per la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de la Comunitat Valenciana. Pavelló d’Esports El Vedat de Torrent. Carrer Sol, 2.

Dilluns, dia 24

-09.30 hores. La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá i el regidor Juan Giner, assistixen a la sessió ordinària de la Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Edifici municipal de Tabacalera. Sala de Comissions II. Pati B-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-11.30 hores. La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá i la regidora Paula Llobet, assistixen a la sessió ordinària de la Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-20.00 hores. La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, els regidors Juan Giner i Carlos Mundina, assistixen a la conferència “Quin Port volem?, que pronuncia el president de l’Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez. Club de Encuentro Manuel Broseta. Hotel SH València Palace. Passeig de l’Albereda, 12.

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

Diumenge, dia 23

-09.00 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, participa en la VI Carrera Never Stop Running «Nunca te rindas». Eixida des de l’avinguda de França, s/n (a l’altura del carrer 3 d’abril de 1979).

-10.30 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans Amparo Picó assistix a l’acte commemoratiu del Dia d’Andalusia a la Comunitat Valenciana organitzat per la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de la Comunitat Valenciana. Pavelló d’Esports El Vedat de Torrent. Carrer Sol, 2.

Dilluns, dia 24

-09.30 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans Narciso Estellés assistix a la sessió ordinària de la Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Edifici municipal de Tabacalera. Sala de Comissions II. Pati B-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-11.30 hores. El portaveu del  Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner assistix a la sessió ordinària de la Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-20.00 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, i el  regidor Narciso Estellés assistixen a la conferència “Quin Port volem?, que pronuncia el president de l’Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez. Club de Encuentro Manuel Broseta. Hotel SH València Palace. Passeig de l’Albereda, 12.

GRUP MUNICIPAL VOX

Diumenge, dia 23

-10.30 hores. El regidor del Grup Municipal Vox Vicente Montañez assistix a l’acte commemoratiu del Dia d’Andalusia a la Comunitat Valenciana organitzat per la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de la Comunitat Valenciana. Pavelló d’Esports El Vedat de Torrent. Carrer Sol, 2.

Dilluns, dia 24

-09.30 hores. El regidor del Grup Municipal Vox Vicente Montañez assistix a la sessió ordinària de la Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Edifici municipal de Tabacalera. Sala de Comissions II. Pati B-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-11.30 hores. El regidor del Grup Municipal Vox Vicente Montañez assistix a la sessió ordinària de la Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.