Skip to content

Agenda Ajuntament de València

Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

04-08-2020

DELEGACIONES

-09.30 horas. La vicealcaldesa de València y concejala de Desarrollo Urbano, Sandra Gómez, visita la finalización de las obras de la plaza del Pintor Segrelles.

-12.00 horas. La vicealcaldesa de València y concejala de Desarrollo Urbano, Sandra Gómez, y el concejal de Hacienda, Borja Sanjuán, se reúnen con el alcalde de Alboraya, Miguel Chavarría. Despacho de Vicealcaldia. Ayuntamiento, 1ª planta

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.