Quí som

Benvinguts a Infoguiavalencia.com

Portem uns quants anys informant sobre el Cap i Casal, i ho venim fent en una doble forma: guia turística  i notícies d’actualitat. Esta és la nostra filosofia.

En la part turística intentem servir d’informació de la nostra ciutat a aquells que volen conéixer la capital de la Comunitat Valenciana i una de les ciutats més importants del Mediterrani. Trobaran una útil ajuda per a vindre i moure’s per la nostra ciutat, descobrir els nostres monuments i museus, inclús disposem d’una secció especialment dedicada a la reserva d’habitació, usant un dels motors més eficaços a l’hora de trobar els preus més baixos i la millor qualitat.

Però també volem que els propis valencians i valencianes troben en les nostres pàgines més informació sobre la seua ciutat. Així tenim pàgines dinàmiques, el contingut de les quals canvia cada dia, oferint tota la informació sobre teatre, cartellera de cine (horaris de les sales i completa informació de cada film inclosos els tràilers), restaurants per classe de cuina, centres comercials, etc., sense oblidar les nostres volgudes falles.

En la part de notícies d’actualitat accelerem la part dinàmica al dia a dia, informació sobre l’actualitat municipal, de cultura, d’oci, del València C.F., les Falles, etc., l’agenda municipal diària, la de la Generalitat, la de la Diputació, i inclús la de la Família Reial, en atenció a la informació que tots ells ens envien diàriament.

Tot açò i molt més per a que tant els nostres ciutadans com els turistes que tenen a bé visitar-nos troben en les nostres pàgines una ferramenta útil.

Ens enamora València i volem transmetre eixe amor a Infoguiavalencia.com

Gràcies per visitar-nos i si tenen qualsevol dubte no ho pense i envie un e-mail. Intentarem donar-li una resposta o orientació tan ràpid com siga possible.

info@infoguiavalencia.com

Per a notes de premsa prensa@infoguiavalencia.com


Nota:

En la versió en llengua valenciana seguim les directrius de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, que encara que podem discrepar i discrepem d’algunes de les seues solucions lingüístiques, és l’entitat que té l’autoritat normativa en temes de valencià, segons s’arreplega en l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana aprovat per les Corts Valencianes, que és a on residix la nostra sobirania nacional com a poble.

Infoguiavalencia.com seguix, per tant, allò que marca la nostra llei, talment com en castellà ho fem en allò que dictamina la RAE, i a pesar de les discrepàncies comentades.

HOTELS / HOTELES

Booking.com