Nuevo Centro acull l'exposió “Els nostres ídols: Claramunt”

Exposició “Els nostres ídols: Claramunt”

S'exhibixen objectes personals i fotografies de què fora capità del València CF.

València
Comarca: 
València

Des d'el  passat 27 de juny el centre comercial Nuevo Centro acull una exposión dedicada a un dels grans futbolistes de la història del València CF, Claramunt, dins del projecte del Departament de Patrimoni de la Fundació del València CF de posar en valor a les icones del valencianisme, i que ja tinguera un precedent en l'exposició d'Antonio Puchades.

Esta exposició “Els nostres ídols: Claramunt”, exhibix diversos objectes personals del futbolista, així com fotografies que recorren la vida del valencianista.

Nuevo Centro va fer entrega a Claramunt de diversos socarrats commemoratius, així com al València CF i a la Fundació del València CF. Per la seua banda la Fundació va fer entrega a Claramunt l'acta de constitució del club, mentres que al centre comercial una camiseta del club en la qual estava imprés el nom del jugador. Finalment el València CF va entregar a Claramunt la nova camiseta de la Senyera en la qual estava imprés el número 6 i el seu nom.

A l'acte van assistir Juan Cruz Sol, conseller i ambaixador del València CF; Alfredo Tell, director de Nuevo Centro; Pablo Matilla, gerent de la Fundació del València CF; David Mazcuñán, Cap de Relacions Públiques de Nuevo Centro;  Loles Ruiz, responsable del Departament de Patrimoni de la Fundació del València CF; representants de l'Ajuntament de Puçol, de l'Agrupació de Penyes, de l'Associació del Xicotet Accionista i de la Peña Valencianista de Puçol.

L'exposició podrà visitar-se a la plaça interior de Nuevo Centro, fins al pròxim 16 de juliol.

Exposición “Els nostres ídols: Claramunt”

Exposición “Els nostres ídols: Claramunt”

Exposición “Els nostres ídols: Claramunt”


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca