BLU es convertix en el principal patrocinador del València CF

BLU i VCF

El fabricant de Smartphones es convertix en el patrocinador principal del club.

València
Comarca: 
València

La pròxima temporada el València CF lluirà en la seua camiseta la publicitat del fabricant de Smatphones nord-americà BLU, que es va convertir dimarts passat 30 en el patrocinador principal del club de Mestalla gràcies a la firma de la seua aliança global.

La presentació va tindre lloc en l'Auditori Mar Rojo de l'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València enfront de més de 400 invitats, va ser retransmesa online a través de la televisió oficial del club, i van actuar com a models els jugadors José Luis Gayà, Carlos Soler, Rodrigo Moreno i Jaume Doménech, a més dels jugadors de la pedrera Antonio Latorre 'Lato' i Antonio Sivera.

Anil Murthy, president del València a partir de juliol va declarar que "Als nostres nous amics de BLU vull dir-los que estic segur que trobaran esta associació molt beneficiosa i esperem desapegar units esta nova temporada i volar junts molt alt. El València ha de ser millor cada dia i aliar-nos amb una companyia avantguardista, innovadora i ambiciosa ens va a ajudar a ser-ho. Demane que este esdeveniment de hui simbolitze un pacte, un gran acord pel compromís de defendre junts la camiseta. Representa ambició, esforç i il·lusió, la passió i la valentia de tots els que somiem en la nova temporada de veure al València entre els millors."

Per la seua banda Samuel Ohev-Zion, CEO de BLU, va assegurar que esta aliança "va a accelerar la nostra estratègia de marca global ens va a permetre continuar desenrotllant el coneixement de la marca BLU a milions de persones més. Donada el seu adequat posicionament i oportunitat, BLU està destinada a convertir-se en una de les empreses de telecomunicacions globals més importants del futur, portant Innovació, Tecnologia i Valor a molts mercats difícils de conquistar i emergents on tot el món compartix una mateixa passió pel futbol. Estic molt emocionat per unir-nos a la comunitat dels valencianistes patrocinant al València Club de Futbol, un dels clubs de més èxits i més grans del futbol espanyol i europeu, i disfrutar del seu compromís per triomfar i de la seua cultura de desenrotllament de jóvens talents -tots els valors que compartim en BLU”.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca

HOTELS / HOTELES

Booking.com