Wizz Air inaugura vol directe entre València i Viena

Airbus A320

Inaugura rutes a cinc nous destins, i té previstos vols des de Màlaga, Tenerife i Madrid.

València
Comarca: 
València

Este dijous, 14 de juny, comencen els vols de la companyia Wizz Air des de València a Viena, el quals tindran lloc els dimarts, dijous i dissabtes. Els vols eixiran des de Viena a les 16:35 i arribaran a València a les 19:20, des d'on partiran a les 19:55 per a tornar a Viena a les 22:30. A partir del 2 de juliol s'incrementarà a 4 freqüències setmanals, canviant els dies d'operació a dilluns, dimecres, divendres i diumenges. Més avant ampliarà els vols entre Viena i altres ciutats espanyoles (Màlaga el 6 de juliol d'enguany, Tenerife el 27 de novembre i Madrid, ben sovint diària a partir del 23 de febrer de 2019).

Wizz Air, una de les principals aerolínies de baix cost a Europa central i oriental, obri la seua base austríaca a l'aeroport de Viena a través d`'un dels seus nous avions Airbus A320. La nova aeronau assignada recolzarà l'inici d'operacions de cinc nous servicis des de Viena a diversos destins populars: València, Roma Fiumicino, Malta, Bari i Tel Aviv.

Per a celebrar esta inauguració WIZZ ha posat a la venda seients per als seus clients de Viena, reduint en un 20%* el preu dels vols en les 30 rutes disponibles des de Viena, per a les noves reserves realitzades fins a la mitjanit del dijous 14 de juny.

George Michalopoulos, director comercial de Wizz Air, declarà recentment que "Ens enorgullix celebrar l'obertura d'una nova base de WIZZ a Àustria en l'Aeroport de Viena. Els primers vols de Wizz Air des de Viena van començar a l'abril i ara inaugurem altres 5 nous Servicis”, i anuncià que "Per a 2019, les nostres noves operacions de base a Viena crearan més de 200 llocs de treball locals amb WIZZ i els nous destins afegits a la xarxa signifiquen una opció encara major per als passatgers austríacs de WIZZ de descobrir Europa a preus realment baixos a través d'una xarxa de 30 rutes a 22 països".

Tots els vols són operats a través d'avions Airbus A320, els quals tenen 180 seients i avions A321 de 230 places.

* S'aplica un descompte del 20% a les tarifes que inclouen impostos i càrrecs no opcionals, però no inclou la tarifa d'administració. Esta promoció s'aplica el 14 de juny de 00.00 a 23.59 CET per a noves reserves en vols cap a i des de Viena. El descompte s'aplica només a les reserves realitzades en wizzair.com o en l'aplicació mòbil WIZZ.
 


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca