L'Ajuntament protegix el Palau del Marqués de Dosaigües

L'Ajuntament protegix el Palau del Marqués de Dosaigües

Una cadena intentarà evitar desperfectes.

València
Comarca: 
València


L'Ajuntament de València, a través de la regidoria de Mobilitat Sostenible, ha instal·lat una cadena prop de l'edifici del Palau del Marqués de Dosaigües, per a protegir-lo de la impunitat dels infractors que anteriorment van causar desperfectes en la fatxada.

Encara que el carrer de la Cultura és de vianants, durant els últims anys s'han produït desperfectes a causa de la impunitat dels treballs de càrrega i descàrrega, tot i estar prohibits estos treballs i encara que hi ha una zona habilitada a este efecte en el carrer del Marqués de Dosaigües.

Va ser el propi Museu Nacional de Ceràmica el que va demanar a l'Ajuntament alguna mesura que evitara l'accés a estos vehicles. Atenent a esta petició el consistori ha instal·lat una cadena per a marcar de manera clara l'inici de l'espai de vianants, i procurant la menor molèstia a les persones.

D'esta manera s'han reposat els bol·lards de pedra que faltaven i una cadena de major envergadura perquè no es retire fàcilment, encara que es pot retirar pels servicis d'emergència en cas de necessitat.

 


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca