La Font de la Barca del Marítim torna a funcionar

Font de la barca

Esta emblemàtica font portava cinc anys fora de servici.

València
Comarca: 
València

La regidoria de Parcs i Jardins ha posat en funcionament novament la font de la barca del passeig marítim, després d'un any de treballs de rehabilitació, segons va detallar la regidora responsable, Pilar Soriano.

La font està situada a la divisòria de la platja de les Arenes i la de la Malva-rosa, i és l'única del barri de Cabanyal - Canyamelar, i representa la rosa dels vents.

Esta barca portava cinc anys parada degut als successius temporals i pluges que van inundar el fossat de bombes i van deixar fora de servici la instal·lació elèctrica.

Un any de treballs de rehabilitació, a càrrec de l'Organisme Autònom Municipal de Parcs i Jardins Singulars i l'Escola Municipal de Jardineria i Paisatge, han permés que esta barca singular torne a lluir. Entre les actuacions dutes a terme estan l'adequació del fossat, noves bombes i quadres elèctrics, reparació d’elements del circuit hidràulic, de la quilla i de la vela i substitució de sortidors defectuosos.

Finalment comentar que s'ha convertit en impermeable el got de la font i s'han col·locat 150 focus LED de baix consum, els quals proporcionaran llum nocturna segons criteris d'eficiència energètica. La reparació de la font ha suposat una inversió de 72.000 euros.

Fuente de la barca


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca