The Guardian inclou a València i el Veles e Vents entre les 40 destinacions turístiques imprescindibles

Veles e Vents

El periòdic destaca l'oferta d'oci, cultura i gastronomia.

València
Comarca: 
València

 

La ciutat de València ha sigut reconeguda pel prestigiós periòdic The Guardian, entre ciutats com Amsterdam, París, Rússia o El Caire, com una de les ciutats ideals per a anar de vacacions en este 2018.

Segons The Guardian, la valenciana és una ciutat que oferix una extensa i molt notable proposta d'oci, cultura i gastronomia, i també ha destacat l'hub gastronòmic Veles e Vents i els seus tres restaurants, incloent-hi la recent obertura del restaurant La Sucursal.

També fa menció l'oferta de La Marítima, un local especialitzat en arrossos i peixos de llotja al forn de llenya, i a Malabar i les seues tapes d'autor i la carta de cerveses especials i internacionals.

Esta selecció de The Guardian es produïx, precisament, quan es van a inaugurar noves rutes aèries  entre València i ciutats com Edimburg, Glasgow i Luton, les quals se sumen a les que unixen la capital i el Regne Unit. De fet el turisme que prové del territori britànic és un dels principals d'entre tots els orígens turístics que rep la capital de la Comunitat Valenciana.

Veles e Vents, centre de cultura i innovació

Per la seua banda el Veles e Vents es configura com a espai de cultura, innovació i formació gastronòmica. I és que des que es va tornar a obrir, Heineken España i el Grup La Sucursal han acollit diversos esdeveniments rellevants per a la ciutat, com el llançament mundial de l'Audi A8, la presentació d'e-drive de Smart para més de 2.500 distribuïdors internacionals, el “GrowyourRegion” de la Comissió Europea, així com la cita anual de l'Institut Espanyol d'Empresa Familiar, entre molts esdeveniments més.

Amstel Art s'ha convertit, en l'àmbit cultural, ha acollit més de 80 concerts, atenent especialment a grups locals, així com dansa, escultura, pintura i presentacions de llibres.

També la formació té presència en este espai de la Marina. En concret l'Escola d'Hostaleria de la Fundació Cruzcampo, que ha començat el seu segon curs de la mà del xef Ángel Lleó.

Finalment comentar que Veles e Vents també ha acollit diversos esdeveniments, com la gravació d'un programa de Masterchef Celebrity, la Culinary Action, l'Amstel Or Pintxos Experience, l'entrega de Premis Cacaud’Or als millors esmorzars de la Comunitat Valenciana, el primer Paella Fórum, així com una ponència de Ferrán Adriá.

Veles e Vents


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca