Figures de Dinosaures a escala real per a fomentar el turisme paleontològic

Tyrannosaurus

L'Agència Valenciana del Turisme instal·larà figures de dinosaures a escala real en sis municipis per a fomentar el turisme paleontològic.

València
Comarca: 
València

 

L'Agència Valenciana del Turisme (AVT) promocionarà el turisme paleontològic a través de la instalació de sis rèpliques de dinosaures a grandària real en sis municipis de la Comunitat Valenciana que disposen de jaciments paleontològics.

D'esta manera les poblacions valencianes que tenen una major riquesa d'esta classe de restes acolliran estes figures per a reforçar, encara més, els escenaris i propiciar les escapades de turisme paleontològic.

La ubicació de les figures podrà ser en el mateix jaciment o en algun lloc turístic de la localitat. La grandària de les figures estarà entre els 3 i 8 metres, i s'instal·laran en el jaciment Ana de Cinctorres (Castelló), en el de Vallivana de Morella (Castelló), en els de la Badina de Bejís (Castelló); Corcolilla d'Alpuente (València), Tambuc de Milers (València) i Límit K/T en Agost (Alacant).

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va indicar que “l'objectiu és reforçar l'atractiu d'estos jaciments que ja estan posats en valor turístic i augmentar les visites”. “Volem incorporar el turisme paleontològic entre els productes turístics que caracteritzen l'oferta turística de la Comunitat Valenciana, com un producte més que contribuïsca al desenrotllament econòmic i social de l'interior valencià ".

El pressupost de licitació del contracte s'ha establit en 202.208,85 euros sense l'IVA, tal com arreplega l'anunci de la licitació publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca