Benimaclet acollirà el XVI Festival de la Tapa

XVI Festival de la Tapa de Benimaclet

Esta inicitativa tindrà lloc els dies 12 i 13 de juny.

València
Comarca: 
València

Impulsat per l'Associació de Comerciants i Professionals del barri, i tenint el suport de l'Ajuntament per primera vegada, els dies 12 i 13 tindrà lloc el XVI Festival de la Tapa, una iniciativa destinada a impulsar el turisme gastronòmic en este barri de la ciutat.

En la presentació d'esta edició, la regidora de Turisme, Sandra Gómez, va invitar a la ciutadania i visitants a disfrutar i participar d'esta convocatòria lúdica, en la que s'unix gastronomia i intercanvi de carrers d'este històric barri.

Este festival tindrà lloc en el carrer del Reverend Rafael Tramoyeres, des de les 19:00 fins a les 23:00 hores, «de manera que es garantisca també el descans de les persones residents en esta via pública», va explicar José Andrés Gil, president de l'Associació de Comerciants.

En edicions precedents l'afluència de públic s'ha situat entre les 8.000 i 10.000 persones, entre les que calen destacar els estudiants Erasmus, atés que estos tenen en este barri un dels seus principals llocs de residència, per la qual cosa Gil considera que este festival de la tapa es convertix en «un trobada de llengües, de cultures i de juventut».

Finalment Sandra Gómez va indicar que esta iniciativa «se emmarca plenament en la línia de la Regidoria de foment del producte gastronòmic com a estratègia de promoció turística», de manera que este festival es convertix en un preàmbul del Dia Mundial de la Tapa, a celebrar el dia 15 de juny.

XVI Festival de la Tapa de Benimaclet


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca