200 noves papereres d'envasos per a Falles a Ciutat Vella i Russafa

Noves papereres per a envasos

Les noves papereres són grogues i destinades als itineraris de major densitat turística.

València
Comarca: 
València

 

Estes Falles el centre de la ciutat oferirà als visitants 200 papereres especialment destinades a depositar envasos de plàstic, i situades als itineraris que tenen una major densitat turística en Falles, com són Ciutat Vella i Russafa. En concret estes papereres es podran trobar a 38 places i carrers.

La regidora de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano, explicà que “Con esta intervención facilitamos desde el primer día que todas las personas que pasarán por estas zonas en las próximas semanas, muchas de ellas turistas, puedan colaborar en el mantenimiento de una ciudad limpia”, i servix també per a combatre la saturació de les papereres en eixos punts de la ciutat “alhora que facilitem el reciclatge”, va afegir.

Esta actuació té un pressupost de vora 12.500 euros, i estes papereres continuaran donant servici a Ciutat Vella i Russafa, mentres que vora cent unitats es distribuiran per diversos itineraris turístics, com el Passeig Marítim.

Carrers i places on es trobaran les papereres

Les noves papereres podran trobar-se a les avingudes de Maria Cristina i del Marqués de Sotelo, als carrers d’Alacant, Alcoi,  Cadis, Castelló, Cuba, Garrigues, Pelai, Navellos, Russafa, Sueca, Francesc Sempere, Sant Vicent Màrtir i Xàtiva, el de les Barques, el de la Blanqueria, la Pau, la Reina Na Maria, els dels Brodadors i els Centelles i els del Comte de Trénor, el Convent de Jerusalem, el General Prim, l’Hospital, el Literat Azorín, el Micalet, el Mur de Santa Anna i el Periodista Azzati. També a la Gran Via de Germanies i a les places de l’Ajuntament, del Baró de Cortés, del Doctor Landete, dels Furs, de la Mare de Déu, del Mercat, de la Reina, de Sant Llorenç i de Santa Caterina.

Nuevas papeleras para envases


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca