Valencia Imagina TV produirà dos programes d'esports per a la televisió valenciana

Futbol

Els programes s’emetran des dels estudis d’esta empresa vinculada a Mediapro.

València
Comarca: 
València

 

La nova televisió valenciana avança en la cofiguració de la seua graella de programació. Este dijous el Consell Rector d’À Punt, reunit al Centre del Carme de València, ha aprovat l’emissió d’estos dos programes vinculats als drets dels resums de les lligues de futbol espanyoles, els quals s’emetran des dels estudis de Valencia Imagina TV (VITV), empresa associada a Mediapro, propietària dels drets televisius.

Estos dos programes relataran l’actualitat setmanal esportiva, i inclouran una tertúlia esportiva, repàs de dades, anàlisi i agenda, de la mà de professionals, com ara l’excapità del València CF, David Albelda.

El primer programa tindrà una duració de 90 minuts, i en ell es farà repàs i anàlisi dels equips de la lliga de futbol de primera divisió, emetent els resums dels partits, imatges virtuals, grafismes en 3D, presentacions interactives, etc. Tambié hi haurà continguts específics dels equips valencians, especialment del València CF, Llevant UE i Vila-real CF.

També s’informarà de l’actualitat de segona B, atenent el Mestalla, l’Alcoià, l’Hèrcules, el Vila-real, l’Atlètic Saguntí, l’Elx i l’Ontinyent. Les imatges d’aquests conjunts seran produïdes pels professionals d’À Punt. S’hi inclouran també els resums dels partits dels equips de futbol femení, tant de primera com de segona divisió.

El segon programa durarà 80 minuts i tractarà també d’altres esports diferents al futbol, como ara el bàsquet, pilota valencians, ciclisme, handbol, atletisme o el tenis.

À Punt podrà fer connexions en directe des del camp, entrevistar el públic i als directius, així com accedir a les rodes de premsa. À Punt es reserva la capacitat de triar presentadors i presentadores d’entre els que propose la productora.

Encara que estos programes són per a la temporada 2018-2019, quan la televisió valenciana inicie les emissions oferirà els dos programes fins que acabe la temporada. Mediapro oferix programes d’este estil  com ara La Liga, Gol TV o Minuto 0, en plataformes com Bein Sport o Movistar.

En la reunió d’este matí també s’ha aprovat la contractació de tres produccions dirigides al públic infantil: El cau de les feretes, El diari de Bita i Cora, i El món de Pau, així com la contractació del subministrament i actualització de l’equipament dels estudis de producció de televisió del Centre de Producció de Programes de la CVMC.

Reunió del Consell Rector (foto: CVMC)


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca