València acull el Campionat d'Espanya d'Arc Tradicional i Nu a l'aire lliure

Arquer

La competició tindrà lloc a l'Estadi del Túria.

València
Comarca: 
València

L'Estadi del Túria acollirà els dies 26 i 27 de maig el Campionat d'Espanya d'Arc Tradicional i Nu a l'aire lliure. Per a la regidora d'Esports, Maite Girau, «La prova esportiva situa, de nou, la nostra ciutat en l'epicentre d'un campionat nacional que, en este cas, tindrà lloc en la instal·lació municipal de l’Estadi del Túria».

Des de les 14:00 hores del dissabte els participants començaran les sèries de classificació, les quals acabaran a la vesprada, moment en el qual donarà inici la primera fase de les sèries eliminatòries, 8 d'un total de 16 sèries. El diumenge, una vegada resolta l'eliminatòria, donaran inici els encontres individuals, els quals tindran lloc entre les 09:45 i les 14:00 hores. Tot seguit es lliuraran les medalles als tres primers classificats de cada divisió i categoria.

Les modalitats que entren en este campionat són Longbow i Arc Nu, així com la categoria de torn instintiu. Cada dia hi haurà dos torns, la qual cosa permet un màxim de 288 participants, 144 per a Longbow i arc nu i 144 per al torn d'institivo, els quals competiran a la zona de l'Estadi del Túria en la qual s'han disposat 36 parapets. La normativa a seguir és la del reglament de la Real Federació Espanyola de Tir amb Arc (RFTA) i la normativa World Archery.

Esta competició està organitzada pel Club Arc València en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal i la Federació de Tir amb Arc de la Comunitat i compta amb el respatler de la Federació Internacional de Tir amb Arc.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca