Russafa Escènica torna als seus orígens

Presentació de Russafa Escènica

Hi haurà 19 peces escèniques, del 14 al 24 de setembre.

València
Comarca: 
València

Dimarts passat es va presentar la sèptima edició de Russafa Escènica, que ha volgut tornar als seus orígens amb el lema “Camins”. Segons va indicar el director artístic del festival, Jerónimo Cornelles, “Hem decidit tornar als orígens, perquè el públic puga gaudir de tot”.

Este festival oferirà 19 peces escèniques que ompliran Russafa d'activitat del 14 al 24 de setembre. Cornelles va voler agrair la col·laboració de l'Ajuntament al dir que “La cultura no és estanca, des de totes les regidories es pot sumar”.

Per la seua banda la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, va indicar que “Projectes com Russafa Escènica van més enllà, no són només projectes culturals, sinó que també són socials i de ciutat, i no podria ser d’una altra manera sinó que els donàrem suport i estiguérem amb ells”, i va afegir que “És una sort tindre a València gent com la de Russafa Escènica i els projectes que duen a terme són una manera d’acostar la cultura a la ciutadania”.

Com déiem hi haurà 19 peces dividides en “Hivernacle”, “Catorze vivers” i “Quatre boscs”, que busquen oferir una programació el més diversa possible.

Isabel Lozano, presidenta de la Junta Municipal de Russafa, va indicar que “Des de la Junta Municipal de Russafa donem l’enhorabona i la benvinguda a una nova edició de Russafa Escènica, que més enllà de ser un aparador molt interessant per a les companyies i els grups de teatre de la nostra ciutat és també un espai de dinamització social i cultural del barri i de la ciutat”, i va afegir que este festival “genera un espai de reflexió molt interessant i que està molt connectat amb les problemàtiques que ara mateix hi ha al barri de Russafa”.

Per a la present edició s'han presentat 170 projectes de llocs com Madrid, Barcelona, les illes Balears, Mèxic o Argentina. A més del cartell escènic s'han programat sis activitats satèl·lit que acullen activitats com el cine, l'arquitectura o la música.


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca