Rosa Roig serà la nova directora tècnica de la Mostra de València

Palau de la Música

El nomenament ha sigut acordat pel Consell d'Administració del festival cinematogràfic.

València
Comarca: 
València

La Mostra de València comença, a poc a poc, a prendre forma. I ho fa sabent qui serà la responsable tècnica del certamen. En este cas el Consell d'Administració ha triat a Rosa Roig Costa, mentres que el vicedirector tècnic serà Eduardo Guillot, fins ara responsable de Cinema Jove, qui tindrà funcions de direcció artística.

Glòria Tello, regidora de Cultura ha volgut posar en valor estos dos nomenaments de “un projecte molt atractiu per a la nostra ciutat i la seua oferta cultural”. Un festival de cine que tindrà la seua seu al Palau de la Música.

El Consell d'Administració de la Mostra de València està presidit per Glòria Tello; Maite Girau, com a vicepresidenta; així com els membres de la Comissió de Cultura com a vocals nats, mentres que són vocals (a proposta de la presidència) Manuel de la Fuente Soler, Carles Xavier López Benedí, Áurea Ortiz Villeta, Vicent Gregori García i Ana Rosa Montero García.

Perfil de Rosa Roig i Eudardo Guillot

Rosa Roig és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, i la seua carrera professional ha tingut lloc en la creació audiovisual, així com cap de producció de diversos projectes, inclús concursos de televisió.

Per la seua banda Eduardo Guillot ha sigut el director de programació de Cinema Jove des de 1992. També ha treballat en semblants responsabilitats en IVAC-La Filmoteca, i ha sigut assessor en diversos festivals, com el de Cine d'Albacete, i jurat en certàmens internacionals. També té experiència en l'àmbit del periodisme de temàtica cinematogràfica i ha escrit diversos llibres de cine.
 


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca