À punt ràdio començà les seues emissions

à punt

La ràdio pública valenciana va començar ahir les seues emissions oficials, quatres anys després del tancament de RTVV pel govern d'Alberto Fabra.

València
Comarca: 
València

 

À punt ràdio emet quatre anys després que el govern d'Alberto Fabra decidira tancar RTVV i eliminar la ràdio i televisió públiques valencianes.

Això sí, la nova ràdio emet a mig gas, oferint uns pocs programes programes i emissió de música en valencià la resta del temps, encara que sense programes informatius. Açò serà així fins que inicie les seues emissions À punt televisió.

De moment els programes que estan en antena són:

“Al ras” presentat per Jèssica Crespo. El magazín diari de dilluns a divendres, de 10.00 h a 13.00 h., en el que participaran especialistes de camps variats com l'economia, la cultura, el feminisme, la gastronomia, els esports, la música o el cine.

"Samaruc digital", els dilluns de 13.00 h a 14.00 h, presentat per Reis Joan.

"Cuina de bancal", els dimarts, de 13.00 h a 14.00 h, un magazín gastronòmic presentat per Carles Galletero, que cada setmana visitarà mercats, camps i restaurants per a anar fent un mapa gastronòmic de les nostres comarques.

"Territori Sonor", de dilluns a divendres, de 19.00 h a 20.00 h, presentat per Amàlia Garrigós. Un magazín musical diari que acoje l'actualitat musical, concerts, agenda i protagonistes.

Freqüències:

Horta Nord/Horta Sud: 102.2 MHz
Xàtiva: 101.5 MHz
Gandia-Oliva: 103.5 MHz
Castelló: 103.7 MHz
Vinarós: 92.0 MHz
Alacant: 96.5 MHz
Alcoi: 98.7 Mhz
 


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca