À Punt presenta TOT Futbol i TOT Esport

À Punt presenta TOT Futbol i TOT Esport

El Trofeu Taronja inicia la programación deportiva de À Punt.

València
Comarca: 
València

Este passat divendres À Punt va presentar la seua aposta per la informació esportiva. La roda de premsa va tindre lloc al Centre de Produccions de Programes de Burjassot, on es van donar a a conéixer els dos principals programes esportius: TOT Futbol i TOT Esport.

À Punt presenta TOT Futbol i TOT Esport

TOT Futbol comença este mateix dissabte a les 20:15 hores, en una edició especial motivada per la celebració, este mateix dia, del Trofeu Taronja del València CF, encara que el seu dia programat d'emissió seran cada diumenge a les 22:30 hores. Els seus presentadors seran Vicent Sempere i Maria Josep Berbegall, els que ja van estar en l'anterior etapa de Canal 9. Estaran acompanyats per l'excapità del València CF,  David Albelda com a analista principal, així com per l'entrenador valencià José Luis Oltra i l'exporter del València CF i de Vila-Real CF, Andreu Palop.

Vicent Sempera i Maria Josep Berbegall

La directora general d'À Punt, Empar Marco, va indicar que estos dos programes són una 'aposta important' per a la televisió pública valenciana, i va recordar que estos programes estaran complementats pels de la ràdio i el web. En este sentit va indicar que 'Farem una cobertura global de tot l’esport valencià, tant masculí com femení, i de qualsevol modalitat”, mentres que Agustí Mezquida, productor executiu de VITV València, destacà l'equip humà: “El més important és el talent i l’experiència de l’equip que farà el programa”.

Finalment, David Albelda va intervindre i va afirmar que formar part d'este projecte és un “orgull”, i que “Intentarem fer un programa d’èxit. N’estem convençuts”.

À Punt presenta TOT Futbol i TOT Esport

 

À Punt presenta TOT Futbol i TOT Esport

Logos de  TOT Futbol i TOT Esport


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca