À Punt presenta la seua programació a la societat valenciana

Moment final de la presentació de la programació de la televisió À Punt

Uns 500 invitats van assistir van conéixer la graella de la televisió valenciana en boca dels seus protagonistes.

València
Comarca: 
València

L'edifici icònic de la televisió pública valenciana, el Centre de Programes de Burjassot, ara seu d'À Punt Mèdia, va tornar a omplir-se de vida este divendres. La cita era a les 19:00 hores, el lloc l'Estudi 1, i el motiu l'acte de presentació de la programació de la nova televisió valenciana.

Periodistes, professionals de diversos sectors artístics, membres del món de la cultura i la política. Uns 500 invitats van omplir la grada des de la que que van presenciar atentament les explicacions sobre com serà la televisió d'À Punt. Una televisió que torna a oferir un servici públic de radiotelevisió, després del dramàtic tancament de l'anterior RTVV. Mentrestant, i en una grada menor situada enfront de l'anterior els diversos protagonistes de la nova tele.

Els presentadors dels programes que formaran la graella televisiva van ser passant per la tarifa central, sòbria, de color negre i mostrant el logo de la cadena. Per allí van passar des de Clara Castelló a Ferran Gadea, passant per Pep Gimeno 'El botifarra' i presentant cares noves que s'incorporen i que ompliren les hores de televisió, com els mags de 'Magnífics', els quals inclús van fer un joc en directe. O Pere Aznar, que portarà l'humor en l'espai 'Assumptes interns', un espai que pretén oferir una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en els situacions mes quotidianes. També va participar Ricard Camarena, responsable de portar a les nostres cases la realitat dels cuiners i cuineres de la nostra terra.

I en una connexió en directe amb els altres estudis, Victòria Masso, Victòria Rosselló i Carolina Ferré també hi van intervindre i van explicar com seran els seus respectius espais.

Al final tots els protagonistes van pujar a la tarifa central des d'on van aplaudir als invitats, aplaudiments que van ser correspostos, tots i totes en peu, en una llarga, emotiva i recíproca ovació.

Diumenge que ve s'inicien les emisones i des d'Infoguiavalencia.com desitgem a la nova televisió valenciana d'À Punt tots els èxits.

 

 


Per a notícies anteriors consultar Notícies/Hemeroteca